Комуністи Сімферополя: Владу узурповано. Лихо прийшло з “російською весною”. ВІДЕО

 

Російська і кримська влада спершу були “птахом з одним крилом”, а тепер перетворилися на “корумпованого пінгвіна”, який нездатний працювати на благо простих громадян, натомість влаштовує їм “геноцид цін і тарифів”. Геноцид на півострів принесла “російська весна”, а на перших же виборах владу було узурповано.
Про це заявив депутат Сімферопольської міськради від КПРФ Степан Кіскін на мітингу 4 лютого в рамках “всеросійської партійної протестної акції”.

Мітинг біля пам’ятника Леніну в столиці окупованої автономної республіки пройшов під гаслом “Ні росту цін!” і зібрав близько 100 людей. Ініціатором зібрання виступив кримський реском Компартії, який тепер є частиною КПРФ.

Найцікавішим на мітингу був виступ Кіскіна.
Див. відео кримськотатарського каналу Qırım Haber Ajansı >>>

На думку Кіскіна, зараз в Криму відбувається “геноцид тарифів, геноцид зростання цін, зростання безробіття, чиниться повний безпредєл”.

“А все це почалося не сьогодні – все це почалося у нас в Криму з переходом нас, коли була “кримська весна”, в Росію. Ми всі сподівалися, що буде все по-чесному, що буде все справедливо, що ми повертаємося в Радянський Союз. А виявляється, ми від одних капіталістів прибігли до інших капіталістів, і все почалося спочатку”, – зазначив депутат від Компартії.

Кіскін заявив, що так званий “референдум” про анексію Криму був проведений “чесно і пройшов на емоційному підйомі людей”, але на перших же виборах влада була узурпована.

“І вийшов птах з одним крилом. Я їм казав, що цей птах не полетить – вони не вірили. І ось цей птах обламав крило і перетворився на корумпованого пінгвіна, який стрибає і злетіти не може. А ми з вами повинні летіти, як буревісник, високо в небі”, – висловився голова “фракції КПРФ” у Сімферопольській міськраді.

Степан Кіскін спрогнозував, що чесні тарифи нинішньою владою встановлені не будуть. “Сьогодні тарифи і ціни ростуть необгрунтовано, завищуються. У магазинах твориться цінове свавілля, ніхто не контролює – всі діють методами заборон, методами неринковими”, – сказав депутат-комуніст і додав, що існують і ринкові методи впливу на ситуацію, але владні структури з ними не знайомі.

Наступні промовці закликали також до відставки як місцевого уряду Аксьонова, так і уряду Російської Федерації на чолі з Дмитром Медведєвим. “Ми проти такої влади!” – лунало на мітингу.

“Нам же в Криму хочеться жити так, як ми жили [раніше]”, – сказав ще один оратор.

Мітингова кампанія комуністів у Криму та в Росії триває включно до суботи, 6 лютого.

Читайте також:
Держкомітет дав журналістам вказівки, які терміни вживати щодо Криму й Донбасу

Українця в Криму засудили за синьо-жовтий прапор на даху

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна