“Єврооптимісти” підтримали Абромавичуса і запрошують його в Раду

 

Депутати міжфракційного об’єднання “Єврооптимісти” у Верховній Раді висловили підтримку міністрові економічного розвитку і торгівлі Айварасу Абромавичусу в боротьбі проти корупції. Про це йдеться в заяві, опублікованій на офіційній сторінці об’єднання у “Фейсбуці”.

“Ми, депутати Верховної Ради України восьмого скликання від МФО “Єврооптимісти”, висловлюємо підтримку міністру економічного розвитку та торгівлі Айварасу Абромавичусу в його викритті корупційних схем та втручання окремих народних депутатів у господарську діяльність державних підприємств”, – зазначають депутати.

“Ми вважаємо корупцію найбільшою загрозою для Української держави на нинішньому етапі розвитку, що зсередини руйнує нашу економіку та суспільство, підриває довіру до України в світі та послаблює перед обличчям зовнішньої агресії”, – наголошується в заяві.

“Європотимісти” також звертаються до голови Верховної Ради Володимира Гройсмана з проханням викликати Абромавичуса до парламенту, аби він оприлюднив факти корупції в сфері відання міністерства економічного розвитку і торгівлі.

До МФО “Єврооптимісти” входять, зокрема, депутати від БПП Сергій Лещенко, Мустафа Найєм, Іванна Климпуш-Цинцадзе, Свілана Заліщук, Олександр Черненко; Наталя Кацер-Бучковська (“Народний фронт”), Олексій Рябчин, Альона Шкрум (“Батьківщина”), Єгор Соболєв (“Самопоміч”), Вікторія Пашник, Ганна Гопко, Оксана Сироїд та інші.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.