На Донеччині за останні дні отримали поранення четверо мирних мешканців

 

За минулі вихідні в Донецькій області, на підконтрольній Україні території, четверо мирних мешканців отримали поранення.

Двоє місцевих жителів підірвалися на розтяжці. Постраждалі були доставлені в міську лікарню Дзержинська, повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

“З мінно-вибуховими травмами до лікарні міста Дзержинська були доставлені двоє чоловіків 28 і 44 років. Постраждалі наткнулися на вибуховий пристрій у лісосмузі поблизу смт Ленінське. Подія попередньо кваліфікована як теракт”, – ідеться в повідомленні, яке цитують “Новости Донбасса”.

Як встановили правоохоронці, чоловіки приїхали з Костянтинівки в Ленінське в гості до товариша. За словами потерпілих, вони пішли в лісосмугу поставити пастки на зайців і наткнулися на розтяжку.

Наголошується, що це вже другий факт підриву мирних громадян на вибухових пристроях з початку 2016 року.

Як повідомляє прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, на амбулаторному лікуванні перебувають ще одна мешканка Артемівська з мінно-вибуховими пораненнями та житель Волновахи – з вогнепальним пораненням.
Обставини поранення в ОВЦА не уточнили.

Читайте також:
Штаб АТО оприлюднив фото- й відеодокази обстрілу бойовиками КПВВ “Мар’їнка”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна