Боуї заповів $100 млн. родині й няньці та попросив розвіяти його прах в Індонезії

 

До суду в Манхеттені (Нью-Йорк) передано заповіт Девіда Боуї, який помер від раку три тижні тому. У заповіті славетний музикант розподіляє свої статки в розмірі 100 млн. доларів між дружиною, дітьми та близькими і просить розвіяти свій прах над курортним островом Балі в Індонезії.

Згідно із заповітом, дружина музиканта, знаменита модель Іман, має отримати половину грошей і дім, у якому родина жила в Нью-Йорку. Другу половину порівну мають поділити син Боуї від першого шлюбу Данкан і донька від другого (з Іман) – Александра.
2 мільйони дістала персональна помічниця музиканта Корін Шваб, а ще 1 мільйон – колишня нянька його дітей Маріон Скене.

Девід Боуї також просить розвіяти свій прах над островом Балі, а якщо це буде неможливо, то у будь-якому місці згідно із буддійським ритуалом.

Заповіт підписано справжнім ім’ям музиканта – Девід Роберт Джонс.

Нагадаємо, Боуї помер від раку печінки 10 січня у віці 69 років. Похорон відбувся лише за участі рідних та близьких. Місце поховання засекретили від фанів.

8 січня, в день свого народження, Боуї випустив свій останній альбом Blackstar.
Тоді ж вийшов кліп на пісню Lazarus, в якому хворий музикант показаний лежачим на лікарняному ліжку. В кінці кліпу Боуї зникає в шафі.

Читайте також:
Мадонна піариться на смерті Боуї

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна