“Самопоміч” відкликала свого міністра й вимагає відставки всього уряду

 

Фракція “Самопоміч” вирішила відкликати з уряду міністра АПК Олексія Павленка, призначеного за квотою “Самопомочі”, та вимагати відставки всього Кабміну.
Таке рішення було ухвалено у середу ввечері на засіданні фракці, повідомив “Українській правді” її лідер Олег Березюк.

“Міністру ми вдячні за його діяльність і за його якісні дії, зокрема, в частині дерегуляції АПК, але в умовах, що склалися, ми вирішили відкликати його з уряду. Ми також вирішили озвучити недовіру до уряду і вважаємо за доцільне сформувати новий уряд з новим прем’єром”, – заявив Березюк.

“Ми закликаємо коаліцію спільно відкоригувати і підписати [нову] коаліційну угоду, яка б відображала нові умови роботи. Це все має бути, щоб відновити довіру до влади і запобігти дестабілізації в країні і проведенні нових виборів. Цього допустити не можна”, – додав лідер фракції “Сапомоміч”.

Водночас Березюк зауважив, що Павленко погодився на вимоги фракції.

Раніше повідомлялося, що безпартійний міністр аграрної політики Олексій Павленко про запрошення на засідання фракції, яка делегувала його в уряд, дізнався зі ЗМІ.
Перед цим він заявляв про небажання залишати посаду.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна