Роналду купив у Монако готель за 140 млн. євро й розвиватиме бізнес

 

Форвард мадридського “Реала” і збірної Португалії Кріштіану Роналду вирішив податися в готельний бізнес. Днями найдорожчий футболіст світу придбав у Монте-Карло (Монако) готель за 140 мільйонів євро, повідомляє The Monaco Times.

Куплений Роналду будинок у князівстві на Лазуровому узбережжі доти належав компанії The Proto Group, якою володіє італійський магнат Алессандро Прото, та американському мільярдеру й потенційному кандидату у президенти США від Республіканської партії Дональду Трампу.

Це вже не перша нерухомість, яку Кріштіану купує у Трампа: у серпні 2015 року мільярдер продав зірковому футболісту апартаменти у Нью-Йорку. За квартиру в 58-поверховому хмарочосі Роналду виклав 18,5 мільйона доларів.

У грудні 2015-го нападник “Реала” заявив, що планує відкрити мережу розкішних готелів у Португалії, Мадриді та Нью-Йорку під своїм іменним брендом CR7 (перші літери імені та прізвища Cristiano Ronaldo і номер, під яким він грає).

“Моя робота – грати у футбол, але життя не завжди буде таким. Я молодий, але почуваюся цілком реалізованим, тож цей проект мене дуже захопив. Треба ж думати про майбутнє – моє, мого сина і сім’ї”, – заявив Роналду, якому 5 лютого виповниться 31 рік.

За даними західної преси, до купівлі нерухомості в Монте-Карло португальський футболіст уже вклав у свій готельний бізнес 37 мільйонів євро.

Згідно з рейтингом Forbes, Кріштіану Роналду є найбільш високооплачуваним футболістом світу з річним доходом близько 73 мільйонів доларів. Значну частину цією суми форварду “Реала” приносять численні рекламні контракти.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна