Безсмертний не хоче очолювати АП, яку “треба ліквідувати”

 

Представник України в політичній підгрупі тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі Роман Безсмертний не збирається очолювати адміністрацію президента України і взагалі вважає її “непотрібною структурою”. Про це у своєму “Фейсбуці” повідомила його дружина, піар-директор Міжнародного кінофестивалю “Молодість” Тетяна Мокріді.

“Шановні журналісти! Припиніть запуск чуток і дзвінки на тему “Безсмертний – голова АП, Ложкін йде з посади”. Абсолютна дурня!” – написала Мокріді, коментуючи чутки про ймовірні кадрові зміни в адміністрації президента.

Вона також також перелічила причини, з яких вищезгадані чутки є “дурнею” (судячи з усього, процитувавши самого Безсмертного):

“1. У Безсмертного чітка позиція щодо АП: Це абсолютна непотрібна структура, її треба ліквідувати. До того ж АП немає, це руїни. Президенту потрібен офіс і не більше. Цей офіс – РНБОУ.
2. Технологія “обкатки” інфи в ЗМІ сьогоднішньою владою МЕНІ добре відома. Тільки запускається через такі ліві ЗМІ, що аж смішно.
3. З приводу відставки: “я вас умоляю”. Хто хоче, той йде. Тільки у нас 100 разів прощаються, і ніяк не можуть піти”.

Шановні журналісти! Припиніть запуск чуток і дзвінки на тему " Безсмертний – голова АП. Ложкін йде з посади". Абсолютна …

Опубліковано Tetiana Mokridi 27 січня 2016 р.

Раніше видання “Лівий берег” повідомляло про те, що чинний голова АП Борис Ложкін готовий піти у відставку. Причиною для такого кроку він нібито вважає шкоду, яку завдає ця робота його діловій репутації.

Також повідомлялося, що Ложкін хотів би бачити своїм наступником на посаді голови АП Віталія Ковальчука, однак президент Петро Порошенко з цією кандидатурою не згоден. У списку кандидатів, яких глава держави розглядає на місце керівника своєї адміністрації, наводилися, зокрема, прізвища Сергія Березенка, Василя Грицака та Романа Безсмертного.

Читайте також:
Україна відкинула вимогу “сепарів” встановити квоту “ДНР” у Верховній Раді

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна