Сергій Ребров знову став татом

 

Головний тренер київського “Динамо” Сергій Ребров знову став татом. Днями молода дружина Анна народила наставнику чинних чемпіонів України дитину, повідомляє Viva.

За інформацією видання, маля з’явилося на світ в одному з київських пологових будинків. Сам Ребров у той момент перебував за кордоном – очевидно, разом із командою на зборах в Іспанії.

Читайте також:
“Динамо” вилетіло на перший збір в Іспанію.
НОВИЙ СКЛАД + РОЗКЛАД СПАРИНГІВ

Як раніше повідомляли ЗМІ, зі своєю нинішньою обраницею 41-річний Ребров офіційно оформив стосунки незадовго до народження їхнього первістка.

Анна Реброва. Фото з особистого блогу в Instagram

Анна Реброва. Фото з особистого блогу в Instagram

Перша дружина коуча “Динамо”, Людмила, зараз разом із їхнім сином Дмитром мешкає в Англії. Там Дмитро займається футболом в академії “Тоттенхема”.

У Британію Людмила Реброва переїхала після того, як у березні 2013 року в Києві потрапила в ДТП. Тоді позашляховик “Рендж ровер”, за кермом якого була Людмила, зіткнувся з автомобілем ВАЗ “Жигулі”.

У результаті цієї аварії загинула вагітна дружина водія “Жигулів” Володимира Веременка, Євгенія. Самого Володимира госпіталізували з травмами середньої тяжкості.
Реброва майже не постраждала й від госпіталізації відмовилася.

У шлюбі з Людмилою Сергій прожив близько 16 років. З Анною його вперше помітили разом восени 2013 року.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна