Нова поліція оштрафувала дружину Яценюка. Лещенко: “Це жалюгідний піар”

 

Нова патрульна поліція Києва оштрафувала дружину прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка – Терезію Яценюк. Про це повідомляє Укрінформ.

Інцидент стався на вулиці Верхній Вал, що в Подільському районі столиці. Стягнення було накладено за розмови по телефону під час водіння.

Штраф у розмірі 425 гривень дружина глави уряду оплатила на місці.

Поліцейський, який виписував штраф, від коментарів відмовився.

ОНОВЛЕНО. Водночас народний депутат від БПП Сергій Лещенко, який бере участь у кампанії з відставки Яценюка, вважає штраф Терезії політичним піаром на користь її чоловіка.

“Жалюгідний піар очільника уряду у виконанні урядового інформаційного агентства та урядового силового відомства. Для повноти ансамблю не вистачає тільки уточнення, що штраф оплатили через урядовий “Ощадбанк”, – написав Лещенко у своєму “Фейсбуці”.

Наступного дня, 28 січня, Лещенко взяв свої слова назад, написавши у ФБ:
“Хотел попросить прощения за вчерашний пост об оштрафованой жене Яценюка. Кинул тень на полицию, которая сделала свое дело – наказала нарушительницу. Проверил – они не давали утечки журналистам. По крайней мере, не было “политического слива”.
Конечно, Яценюку выгодно попиариться на том, что жена платит штрафы наравне со всеми. Но лучше бы так штрафы платил Коломойский, который имеет 10 миллиардов незаплаченной ренты перед бюджетом. Вот это был бы настоящий повод для пиара!”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна