Геращенко: “безвізову” поправку ухвалять у четвер

Делегація Верховної Ради в ПАРЄ, яка зараз перебуває на засіданні Пленарної асамблеї у Страсбурзі, проситиме керівництво ВР у четвер іще раз винести на голосування законопроект щодо електронного декларування доходів чиновників, необхідний для надання Україні безвізового режиму з Євросоюзом.
Про це у своєму “Фейсбуці” повідомила учасниця української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи Ірина Геращенко.

“Читаємо новини з Києва. Переконана, що електронне декларування буде проголосоване цього тижня, у четвер. Ми – члени делегації в ПАРЄ – задля цього спеціально раніше повернемося з відрядження, відразу після важливих дебатів щодо тероризму і санкцій проти парламентаріїв.
І проситимемо в четвер поставити це питання на голосування – аби додати і наші голоси”, – написала Геращенко.

Як писала Новинарня, сьогодні, 26 січня, Верховна Рада не змогла навіть включити до порядку денного законопроект щодо скасування норми, внесеної в закон про державний бюджет на 2016 рік, згідно з якою запровадження електронного декларування доходів чиновників переноситься на 2017 рік.

Депутати сім разів намагалися включити відповідний законопроект (№ 3755) до порядку денного, але він набирав максимум 206 голосів.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна