Wizz Air пропонує авіаквитки на Кіпр із Києва лише від 56 євро туди й назад

 

Інформація для тих, хто протягом довгої й холодної української зими стужився за сонцем і морем, прагне поніжитися на курорті вже ближчим часом, та ще й без мороки з візами.
Лоукост-перевізник Wizz Air пропонує дешеві перельоти з Києва в головний аеропорт Кіпру – Ларнаку – за ціною всього лише від 56 євро туди й назад (для членів Wizz-клубу) або 66 євро (для всіх), інформує “Смак подорожника”.

Такі або трошки вищі тарифи актуальні для низки дат у лютому-квітні, тобто й тоді, коли на острові Афродіти вже цілком можна не лише засмагати, а й купатися в Середземному морі.

Як показує моніторинг системи бронювання Wizz Air, найнижчі тарифи – від 56 євро – припадають на такі дати (туди/назад):
23 березня / 20 квітня
17 / 20 квітня
3 квітня / 20 квітня
28 лютого / 23 березня

На інші проміжки перебування на Кіпрі (наприклад, 7 днів) можна знайти тарифи не від 1478 грн., але теж за хорошу ціну – від 1678 або 1888 грн. туди й назад (63 чи 71 євро) для членів клубу, плюс накиньте до десятки євро для всіх.
Врахуйте, що йдеться про тригодинний переліт на широту Ізраїлю, лише трохи північніше Єгипту.

Такі тарифи дійсні для дат:
3/13 квітня
3/17 квітня
17 /24 квітня
13 квітня / 24 квітня
28 лютого / 23 квітня
23 березня / 17 квітня
23 березня / 24 квітня

Найнижча ціна на переліт у Ларнаку в один бік із Києва – 639 грн. для членів клубу, 749 грн. для всіх.

Врахуйте, що аеропорт “Ларнака” обслуговує всю грецьку частину Кіпру, і з нього автобусами-шатлами легко дістатися будь-якого курортного міста на узбережжі.

Приклад бронювання найдешевшого рейсу з урахуванням членства у Wizz Discoun Club:

3/10 квітня 2016
1478 грн. (56 євро) за одну людину туди й назад
Kyiv Larnaca apr2016 WizzЦіни для нечленів клубу – відповідно, 749 грн. туди й 999 грн. назад.

 

Фламінго на Солоному озері в Ларнаці

Фламінго на Солоному озері в Ларнаці

Додаткова знижка

Ми радимо Wizz Discount Club і його переваги.
Нагадаємо, що стандартне членство у WDC дає змогу Вам і одному Вашому попутнику протягом наступних 12 місяців подорожувати зі знижками близько 10 євро на кожному перельоті.

При цьому врахуйте, що досі є дійсним лайфхак “Смаку подорожника” – промо-код WDCSEP15.

Якщо на початку бронювання першого польоту в кількості двох осіб вписати цей набір символів у поле Код Wizz, він дозволяє придбати WDC на 10 євро дешевше (-250 грн. від стандартної ціни 749 грн.).

Порада щодо оплати квитків

Знайти та забронювати квитки можна на сайті www.wizzair.com.

Щоб уникнути подвійної конвертації при оплаті квитків Wizz Air, при бронюванні оберіть опцію “Банківський переказ” і сходіть до банку, використавши інструкцію, яку вам надасть сайт Wizz Air.

Цікаво, що при спробі оплатити квитки Wizz Air онлайн сайт “Приват 24” за умовчанням відхиляє платіж, присилаючи попередження, що сума списаних коштів у такому випадку буде більша, ніж ви очікуєте.
Для того, щоб платіж онлайн пройшов, у “Приваті” потрібно окремо розблокувати цю опцію (“відключити обмеження на платежі з подвійною конвертацією”).

Багажна політика

Якщо ви летите будь-яким літаком Wizz Air, у салон можна безкоштовно взяти тільки так звану малу ручну поклажу – габаритами до 42 х 32 х 25 см.

Розцінки Wizz Air на перевезення в салоні предмета великої ручної поклажі (габаритами понад 42 х 32 х 25 см, але не більше 56 х 45 х 25 см) залежать від маршруту.
Якщо додавати таку сумку/валізу в процесі бронювання квитків, то, наприклад, на рейсі Київ-Ларнака її перевезення обійдеться в 380 грн.

Перевезення багажу (тобто сумок і валіз, зданих “на стрічку” під час реєстрації на рейс), коштуватиме за одиницю 540 грн.

Розрахувати вартість перевезення ручної поклажі та багажу
на конкретному рейсі Wizz Air
можна за допомогою калькулятора плати за багаж

Візовий режим

В’їхати на Кіпр можна з діючою шенгенською візою, якщо вона у вас уже є.
Якщо ні – дуже просто, швидко й безплатно оформлюється кіпрська електронна про-віза. Ось інструкція на сайті посольства Кіпру >>>>

Проживання

Для вибору варіантів проживання пропонуємо Hotel Scan – новий сервіс пошуку готелів, апартаментів, хостелів та іншого житла.
Він охоплює як Booking, так і інші подібні служби.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна