Командир батальйону ОУН Коханівський побував на допиті в поліції

 

Голова Комітету звільнення політв’язнів, комбат батальйону “ОУН” Микола Коханівський сьогодні близько години пробув на допиті в поліції, але адмінпротокол підписати відмовився. Про це повідомляє телеканал “112 Україна”.

“Комісія при КМДА якась там буде його розглядати.. Якщо дійсно це за шини, то це дрібниця насправді, це просто був символічний акт, і він ні на що не тягне, нікому нічим не погрожував. Тобто, не знаю, може мене хочуть якось на місце поставити”, – зазначив комбат.

Очевидно, йдеться про акцію Коханівського і його прибічників 22 січня на вулиці Грушевського, коли опозиційні націоналісти підпалили шини, вшановуючи пам’ять перших загиблих героїв Небесної сотні – Сергія Нігояна та Михайла Жизневського.

Раніше також повідомлялося, що Коханівський пов’язує виклик на допит із недавнім пікетом під офісом компанії олігарха Ріната Ахметова.

Читайте також:
22 січня 2014 року відкрився мартиролог Майдану.
Вбивці чотирьох патріотів досі не знайдені

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна