Екс-дружина Путіна взяла прізвище співробітника, молодшого за неї на 20 років

 

Внаслідок проведеного розслідування з’явилися нові факти про життя Людмили Путіної після її розлучення з президентом Росії. Тепер вона має нове прізвище, і це не її дівоче прізвище Шкребнєва.

Про це повідомив співробітник відділу розслідувань Фонду боротьби з корупцією (ФБК) Георгій Албуров, посилаючись на дані розслідування “Собеседника”.

Зокрема, стало відомо, що Людмила змінила прізвище і провела певні операції з нерухомістю.

Так, Алабуров опублікував довідку на квартиру Путіних у Петербурзі:

alburov.ruЦе та сама квартира на 2-й лінії Василівського острова, яку Путіни отримали в січні 1995 року. Цю ж адресу Путін вказав при створенні кооперативу “Озеро”, зазначає співробітник ФБК.

alburov.ruАлабуров повідомив, що 24 серпня 2015 року квартира перейшла Людмилі Олександрівні Очеретній, чиє ім’я та по батькові, а також дата і місце народження співпадають з даними Людмили Путіної.

Тобто, судячи з усього, колишня перша леді Росії змінила прізвище. Тепер вона Людмила Очеретна (рос. – Очеретная).

Нагадаємо, Володимир Путін і Людмила Шкребнєва одружилися в 1983 році, а про розоив шлюбу було оголошено в 2013 році. У них двоє дорослих дочок 1985 і 1986 р.н.

Як з’ясував “Собеседник”, новий паспорт (серія: 45**, №8888**) на прізвище Очеретна жінка отримала 2 лютого минулого року безпосередньо в Управлінні Федеральної міграційної служби у Москві, а не в традиційному для таких випадків територіальному органі ФМС, що зайвий раз наголошує на її особливому статусі.

Прізвище Очеретний має голова правління Центру розвитку міжособистісних комунікацій, яким опікується Людмила Олександрівна.

Ось тільки Артуру Очеретному немає ще й 38, тоді як пані Людмилі – вже 58, тобто вона старша за нього на 20 років.

На письмовий запит – чи пов’язують його самого (або когось із членів його сім’ї) з колишньою дружиною президента РФ якісь особисті стосунки – Артур Очеретний не відповів.

Очеретный / ruscenter.ru

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна