Наша Бондаренко сенсаційно вибила росіянку в другому колі Australian Open

 

Українка Катерина Бондаренко (92-га ракетка світу) у матчі другого кола відкритого чемпіонату Австралії, який триває в Мельбурні, обіграла одну з фавориток турніру, росіянку Світлану Кузнєцову (20-та в рейтингу WTA). Для перемоги вистачило двох сетів – 6:1, 7:5.

У ніч проти четверга свій поєдинок за вихід у третє коло Australian Open проведе перша ракетка України Еліна Світоліна (№21 у світі). Вона зіграє з 18-річною японкою Наомі Осакою.

Наступною суперницею Бондаденко стане 13-та ракетка світу швейцарка Белінда Бенчич.

Бондаренко і Світоліна залишилися останніми представниками України на турнірі, після того як сьогодні вранці з чоловічої частини AusOpen вибув Олександр Долгополов (35-й у світі). Він поступився колишньому лідерові світового рейтингу, а нині третій ракетці світу швейцарцеві Роджеру Федереру – 3:6, 5:7, 1:6.

Загалом а основній сітці AusOpen стартували четверо наших дівчат та троє чоловіків, повідомляєНовинарня.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна