Молодий киянин увійшов до європейської тридцятки Forbes

 

Випускник Механіко-машинобудівного інституту при НТТУ “КПІ” Іван Пасічник увійшов до списку Forbes “30 Under 30” як один з найуспішніших і талановитих молодих людей у Європі (розділ Industry). У цьому рейтингу він іде під номером 22.

Як відомо, 28-річний Пасічник є керівником проекту Ecois.me – це система домашнього енергоменеджменту,яка підключається в електрощитку до кабеля електроживлення йимірює споживання електроенергії в будинку. Таким чином електрику можна економити.

“Втрапив до 30ки підприємців Европи за списком форбс 30 до 30! Дуже крута компанія разом із ресерчерам космосу, ядерної енергії, біотехнологій та членами команд формули один! Але будемо чесні, все це завдяки роботі моєї команди!”, – написав Пасічник на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

Юху! Втрапив до 30ки підприємців Европи за списком форбс 30 до 30! Дуже крута компанія разом із ресерчерам космосу, яд…

Опубліковано Ivan Pasichnyk 19 січня 2016 р.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна