Названо нові найдешевші країни світу для відпочинку

 

Найдешевшими країнами для відпочинку в 2016 році названо Індію та Індонезію. Про це йдеться в дослідженні туристичного сервісу Skyscanner.

Відзначається, що список був складений на основі аналізу цін на проживання, харчування і транспорт на двох осіб на добу. При складанні рейтингу не враховувалася вартість авіаперельоту.

День перебування в Індії та Індонезії обійдеться парі мандрівників в середньому в 40 доларів. Автори дослідження зауважують, що бюджетним туристам в Індії на добу може вистачити і 20 доларів.

У 45 доларів обійдеться перебування в Непалі і В’єтнамі. У Лаосі доведеться викласти вже 55 доларів, а в Шрі-Ланці — 60.

Незважаючи на те, що в рейтингу переважають країни Південно-Східної Азії, укладачі списку підкреслюють, що недорого відпочити можна у Вірменії — за 70 доларів в добу, а в Грузії — у 80.

Найдоступнішими з європейських країн визнані Сербія, Болгарія, Чорногорія, Румунія та Угорщина. Відпочинок в них обійдеться від 70 до 85 доларів на добу.

Даний рейтинг варто вважати дуже суб’єктивним, адже в ньому жодним чином не згадується Україна – при тому що за багатьма європейськими розрахунками найдешевшим для туристів містом у Європі є Київ.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна