“Губернатор” Донеччини “наїхав” на Саакашвілі, який приїхав на Донбас піаритись

 

Павло Жебрівський
голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації

Про піар і біотуалети (FB)

Думаю, що багато хто цей пост піддасть остракізму, але замовчати тупий піар не можу.

Два дні назад на Донеччину приїжджав піарщик Саакашвілі. Був дуже здивований, що в батальйоні з Одещини немає туалетів, і з барського плеча пообіцяв їх встановити.

Хочу сказати, що майже всі голови ОДА давно підтримують свої батальйони і на цьому піару не роблять, вважають це своїм обов’язком.

Він (Саакашвілі) пройшовся по Маріуполю і глибокодумно вказав (сам собі і ютубу), які будинки зносити і які будувати. Пообіцяв, що його спеціалісти допоможуть в створенні ЦНАПів (центрів надання адміністративних послуг), але про це ні слова не проронив ні меру, ні голові ОДА.

До речі, ми створили з цього приводу робочу групу під патронатом віце-прем”єра Зубка Г.Г., співголовами якої є мій перший заступник і нардеп Найєм. У нас на Донеччині дуже багато проблем і недопрацювань, ми вдячні за підказку всім небайдужим, але не можемо сприймати піар на нашій біді і проблемах.

Пане Саакашвілі, займіться проблемами Одещини, бо Вас там давно не бачили. Вибори у нас ще не почались. Популізм не принесе добра Україні. А за щиру допомогу, пораду і підказку ми будемо Вам вдячні.

* * *

Допис Михеїла Саакашвілі у FB за підсумками відвідування Маріуполя:

 

Відразу скажу – дуже вразила дисципліна і бойовий дух наших бійців. Тим більше образливі і неприйнятні умови, в яких вон…

Опубліковано Mikheil Saakashvili 14 січня 2016 р.

Читайте також:
Умова співпраці. “Губернатор” Донеччини вказав на потребу збільшити зарплати на 15%

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна