Воїни ЗСУ привезли гуманітарну допомогу дітям “сірої зони”. Їх зустріли з прапорами

 

Військовослужбовці Збройних сил України разом із волонтерами та громадськими активістами продовжують надавати гуманітарну допомогу мешканцям населених пунктів так званої “сірої зони” на Донбасі (буферна територія вздовж лінії розмежування з сепаратистами).

Цього разу українські воїни та приватні підприємці України привезли в прифронтові селища одяг та солодощі для дітей.
Зокрема, вони відвідали дитячі садочки Світлодарська, Луганського та Миронівського, повідомляє прес-центр штабу АТО.

“Радий тому, що українських військових завжди чекають у дитячих садочках та школах, організовують для них ранки та концерти. Армійці, в свою чергу, частують дітей різними смаколиками”, – сказав військовий капелан отець Тарас.

Громадські активісти тішаться, що до прифронтових міст та сіл поступово повертаються їхні мешканці, а головне – діти. Це дасть змогу військовим та волонтерам частіше відвідувати дитячі садочки та школи і надавати їм всіляку допомогу.

“Ми почали надавати гуманітарну допомогу з того часу, коли українські військові звільняли донбаські села і міста, – сказала приватний підприємець Варвара Дмітрієва. – Це й одяг, і продукти харчування і різні подарунки для дітей. Будемо допомагати людям доти, доки в цьому буде потреба”.

На фотознімках видно, що діти з “сірої зони” дарують воїнам ЗСУ листівки-саморобки, на яких зображено синьо-жовті прапори.

ЗСУ діти сіра зона 2

Читайте також:
Десантники вивезли 20 дітей із Луганщини на Західну Україну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна