Губернатор Луганщини Тука не хоче платити борг за аеропорт, який тепер під “сепарами”

Георгій Тука
голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації

Дуалізм (FB)

Завжди був противником боргів: намагався уникати їх.
Наразі, як голова області, отримую чимало звернень (а іноді – судових ухвал) щодо погашення різного роду заборгованностей.

Ось, лежить у мене на столі позовна заява від компанії “Х”. Згідно тексту, ця компанія ще в 2011 році зробила проект на реконструкцію Луганського аеропорту. І, до сьогодення, не змогла отримати повного розрахунку за зроблену роботу.

Не буду вдаватись в деталі справи.
Суть в тому, що, як людина, яка ненавидить бути винним, я б заплатив ці кошти (досить невеликі) і вибачився перед виконавцем робіт за затримку.
Але, як людина, яка “сидить на державних потоках”, я не можу погодитись з тим, що ми з вами (бюджет) маємо платити за проект, який замовляла обласна адміністрація на об’єкт, який наразі перебуває під окупантами. Та ще й – Луганський аеропорт…

Я не маю претензій до компанії “Х”.
Але, може пан Плотницький погасить цей борг? Чи, батьки-грабіжники Луганської області?
Пане Єфремов! Не маєте такого “патріотичного” бажання?! Чи, може, ваші однопартійці-однозграйники?.. Ні?..

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна